Nieuws:

 

U kunt in ons proeflokaal ook genieten van bijzondere ontbijten, brunches, lunches, diners, of high tea  van verse biologische produkten verzorgd door Cateringbedrijf Gourmet to Go van Julia Beij uit Woudrichem. Hier kunt u ook terecht voor bijzondere verjaardagstaarten.

Voor informatie en reservering belt u met Gourmet to Go tel. 0183 - 661406 of stuur een email naar info@gourmettogo.nl


I.v.m. de viering in Woudrichem eind augustus van 650 jaar stadsrechten,  heeft Brouwerij De Twee Zalmen een speciaal etiket uitgebracht voor het Poortersbier.

 

 

      Van ons “NEUSJE VAN DE ZALM” een quadruppel van 10,8 % gemaakt van

natuurlijke ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen zijn nog een aantal flesjes verkrijgbaar.

 

 

 Vanaf zondag 19 november is er ons enige echte Woerkumse Anna Jacoba Bokbier.

 

 

   Op afspraak zijn we geopend voor groepen en voor bierproeverijen tot en met ongeveer 20 personen. Tijdens een bierproeverij krijgt u een verhaal over het ontstaan van onze brouwerij, de geschiedenis van het bier en u krijgt uitleg over het brouwproces, dit alles onder het genot van drie verschillende eigen gebrouwen biertjes, zoutjes, en een hartig hapje voor de prijs van 7,50 euro per persoon.

Ook kunt u bij ons terecht voor een feestje, verjaardagspartijtje, bedrijfsuitje of reünie. Arrangementen met bv stadswandeling, boottocht, bezoek molen en visserijmuseum of vestinggolf zijn mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze gebruikelijke openingsmiddag op zondag is tot nadere aankondiging voorlopig komen te vervallen.